Kiemelt kategóriák
Idézet keresése
Idézetekben
Szerzők között
Ok
« Első oldal
1
Vad! Na, ez az, ami az én bajom. Sosem viseltem el a szabályokat és nem igen tűrtem a korlátokat! Sokszor megkapom azt , hogy túl válogatós vagyok és , hogy nem tudok alkalmazkodni . De hát a macska sem alkalmazkodik, senkihez mégis tud szeretni . Mi nők is macskák vagyunk , igényeljük a szeretetet, de a szabadságra is szükségünk van ! Kell a melegség, de bennünk van a vadászösztön is ! Tudunk dorombolni de ha bántanak kiengedjük a karmainkat ! Miért kéne ezen változtatni, a férfiak sosem változnak és ez természetes ! Akkor mi is lehetünk vadak, de ha kell mi is tudunk kedvesek, lenni !
Mona
Mi a legfeltűnőbb különbség a macska és egy hazugság között?
A macskának csak kilenc élete van.
Élet,
Korom sötét van, az orromig se látok, csak zuhogó eső kopogását hallom a macskaköves úton? itt ülök egyedül egy peronon, és arra várok, hogy jöjjön valaki aki megvilágjta az utamat, hogy végre elindulhassak egy úton, és itt hagyhassam ezt a szörnyen szomorú, és magányos helyet.
Ahhoz, hogy valós képünk legyen önmagunkról, szükségünk van egy (egy-két) kutyára, aki imád és felnéz ránk és egy (egy-két) macskára, aki lenéz minket...
A nyugalom gondolata az ülő macskában rejlik.
A matematikus az egy vak ember, aki egy sötét szobában keres egy fekete macskát, ami nincs is ott.
Még csak egymagam valék Tavaly ilyentájban, Az idén már kettecskén Vagyunk a szobában. Furcsa lesz, ha már ez egy Darabig majd így mén: Esztendőre hármacskán, Azután négyecskén.
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény?
Lehet hogy a kutya és a macska puszit adnak egymásnak, de nem lesznek jó barátok ettől.
Egy aprócska kapocska benne csacska macska mocska.

 

 

Nincs adat!


Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Vicc ajánló